sunnuntai 11. elokuuta 2013

Myyr Yorkin puistokirppis 11.8

Kesäkuussa ensimmäisen kerran jokiuoman puistossa järjestetty kirppis,oli
tänään uudemman kerran ja taas ihmisiä paikalla paljon.
Edellisellä kerralla kesäkuussa kävin vain pikasesti pyörähtämässä kun ihmiset jo keräilivät tavoroitaan pois,mutta tänään menin paikalle heti klo:13 pintaan kun virallisesti tämä tapahtuma alkoi.

Myyjiä oli taas varmasti reilusta yli 100 ja tuntui meitä ostajiakin olevan melko runsaasti paikalla.
Tälläiset puistokirppis tapahtumat ovat siitä mukavia kun ne ovat kaikille ilmaisia,eli mitään paikkamaksuja ei myyjiltä peritä.Mutta ehkä omaan silmään näyttäisi siltä,että ne tosiostajat mitä näkee esim.hietsun ulkokirpparilla tai myyrmäkihallissa olivat poissa.Ja enenmän ihmisiä jotka katselee ja vaan kävelee pöydältä toisella eikä välttämättä paikalle ole tultu niin hyvien löytöjen perässä vaan mukavasti lämmintä päivää viettäen :)

Aika paljon oli myyjiä joilla edullisia vaatteita lapsille,sekä leluja käsittämättömiä määriä.Niillä varmasti onkin paljon kysyntää,kun pääasiassa lapsiperheitä siellä pyöri ostoksillakin.
Kiersin itse koko alueen "pöydät" läpi parisen kertaa ja joitakin löytöjä tuli tehtyä.Hinta budjetti oli vaan tänään niin pieni,että piti vähän puoleksi silmät kiinni mennä joidenkin pöytien luota vaan eteenpäin.
Yhdeksi harmitukseksi jäi kyllä suuresti nämä iron fist merkkiset korkokengät,pitkän ajan olen tälläisistä haaveillut mutta hinta on ollut niin suolainen että ei ole tullut näitä hankittua.Ja juuri nämä yksilöt tuli vastaan oikeassa koossa mutta hinta oli 20e ja jäin harkitsemaan.Kävelin parisen kertaa pöydän ohi ja arvoin ostanko vaiko en.Ja miten se meni kolmas kerta toden sanoo,kun ne olisin mennyt noutamaan,niin olihan ne joku jo ostanut.Näitä sattuu ja muistaa että pitäisi ottaa heti jos joku hyvä löytyy eikä odotella muita huippu löytöjä.




Joitakin kivoja löytöjä tuli sentään tehtyä ja parhain oli tuollainen hackman merkkinen emali kannu,millä pystyy lämmittämään esim.kaakaota liedellä.Halvin löytö oli vaivaiset 2e maksavat kengät syksyksi ihanilla niiteillä ja nekin hyväkuntoiset pientä puhdistusta vain vailla.

raitamekko 5e,keltainen silkkinen toppi 1e,värikäs paita 1,5e,punertava mekko 2e
korolliset kengät 2e,amor amor pieni tuoksu 50sent,emali kannu 3e,helmistä tehty vyö 1e,Ray-Ban feikit aurinkolasit 50sent
                                                        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti